Ingredients
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer SOPA ANDALUSA DE PICADILLO
-
PAS 1
Deixar els cigrons el remull la nit anterior. Posar una olla al foc amb 2 lt de Caldo de Pollo Gallina Blanca i abocar-hi els cigrons remullats, les patates pelades i tallades. Tapar l'olla i deixar coure a foc lent durant 1/2 hora.
-
PAS 2
Apartar del foc i colar el caldo resultant amb un colador xinès. Reservar-lo. Posar una cassola al foc, abocar-hi el caldo colat i quan estigui calent afegir-hi l'arròs i els dauets de pernil. Deixar coure a foc viu durant uns 15 minuts, fins que l'arròs estigui al seu punt. Llavors, apartar-lo i abocar-lo en una sopera.
-
PAS 3
En el moment de servir, afegir-hi els cigrons, els ous durs picats i la branqueta de menta.