SOPA ANDALUSA DE PICADILLO

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer SOPA ANDALUSA DE PICADILLO

  • PAS 1

    Deixar els cigrons el remull la nit anterior. Posar una olla al foc amb 2 lt de Caldo de Pollo Gallina Blanca i abocar-hi els cigrons remullats, les patates pelades i tallades. Tapar l'olla i deixar coure a foc lent durant 1/2 hora.

  • PAS 2

    Apartar del foc i colar el caldo resultant amb un colador xinès. Reservar-lo. Posar una cassola al foc, abocar-hi el caldo colat i quan estigui calent afegir-hi l'arròs i els dauets de pernil. Deixar coure a foc viu durant uns 15 minuts, fins que l'arròs estigui al seu punt. Llavors, apartar-lo i abocar-lo en una sopera.

  • PAS 3

    En el moment de servir, afegir-hi els cigrons, els ous durs picats i la branqueta de menta.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online