CARN A L'ANDALUSA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CARN A L'ANDALUSA

  • PAS 1

    Ofegar la carn en una cassola amb oil durant uns 10 minuts, anant amb compta que no es cremi. Afegir-hi la ceba picada i els alls, també picats. Deixar coure 10 minuts més amb la cassola tapada.

  • PAS 2

    A continuació, abocar el tomàquet natural, una pastilla d'Avecrem Caldo de Carn -30% esmicolada, el vi, mis vas d'aigua i una miqueta de nou moscada. Deixar bullir a foc lent durant uns 40 minuts amb la cassola tapada, mirant que no quedi sense líquid. S'hi pot afegir mig vas d'aigua calenta, si cal.

  • PAS 3

    Quan la carn estigui tendre, afegir-hi una mica de pebre i acabar de coure uns 5 minuts més. Servir amb unes patates fregides a daus.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online