Ingredients
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
Com fer CARN A L'ANDALUSA
-
PAS 1
Ofegar la carn en una cassola amb oil durant uns 10 minuts, anant amb compta que no es cremi. Afegir-hi la ceba picada i els alls, també picats. Deixar coure 10 minuts més amb la cassola tapada.
-
PAS 2
A continuació, abocar el tomàquet natural, una pastilla d'Avecrem Caldo de Carn -30% esmicolada, el vi, mis vas d'aigua i una miqueta de nou moscada. Deixar bullir a foc lent durant uns 40 minuts amb la cassola tapada, mirant que no quedi sense líquid. S'hi pot afegir mig vas d'aigua calenta, si cal.
-
PAS 3
Quan la carn estigui tendre, afegir-hi una mica de pebre i acabar de coure uns 5 minuts més. Servir amb unes patates fregides a daus.