BRAONS AL VI NEGRE

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer BRAONS AL VI NEGRE

  • PAS 1

    Deixar els bolets en remull amb aigua calenta uns 30 minuts. Escórre'ls i picar-los junt amb l'api, l'all, el romaní i el julivert. Daurar les verdures picades en una paella amb l'oli. Afegir-hi el sofregit d'hortalisses a trossos, els claus d'espècia, un pessic de nou moscada i la canyella. Deixar que el sofregit vagi agafant sabor, uns 10 minuts.

  • PAS 2

    Afegir-hi els braons condimentats amb l'Avecrem Caldo de Carn. Daurar-los uns 5 minuts i regar-los amb el vi. Deixar que s'evapori i afegir-hi una mica de Caldo de Carn Gallina Blanca.

  • PAS 3

    Continuar la cocció una hora o fins que la carn estigui tendre, afegint-hi a poc a poc la resta de caldo calent. Retirar els claus d'olor. Acompanyar amb un puré de patates aromatitzat amb parmesà ratllat i un pessic de pell de llimona ratllada. Servir calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online