ARRÒS NEGRE AMB CALAMARS

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer ARRÒS NEGRE AMB CALAMARS

  • PAS 1

    Netejar bé els calamars i desfer les bosses de tinta en tasseta amb una mica d'aigua amb sal. Saltar els calamars tallats a trossos en una cassola amb una d'oli durant uns minuts. Afegir la ceba tendra i els alls picats.

  • PAS 2

    Afegir el tomàquet tallats a trossos i ofegar-lo. Afegir l'arròs, remenar durant uns 3 minuts i posar tot el peix i el marisc. Finalment, abocar-hi el Caldo de Pescado Gallina Blanca (una mica més del doble de la mesura d'arròs) i la tinta.

  • PAS 3

    Deixar coure 25 a 30 minuts. Quan l'arròs està al seu punt, rectificar de sal i deixar-lo reposar uns minuts abans de servir-lo.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online