ARRÒS NEGRE AMB CALAMARS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer ARRÒS NEGRE AMB CALAMARS

  • PAS 1

    Primer netejar bé els calamars i diluir la tinta en una tasseta amb una mica d'aigua i sal. Saltar els calamars trossejats en una paellera amb una mica d'oli durant uns minuts. Afegir la ceba tendra i els alls picats. Afegir el Tomàquet Natural a Daus i ofegar.

  • PAS 2

    Afegir l'arròs, remenar uns 3 minuts, posar tot el peix i el marisc i deixar coure.

  • PAS 3

    Finalment, abocar-hi el Caldo de Peix Gallina Blanca (doble de la mesura d'arròs) i la tinta. Coure uns 20 minuts. Un cop estigui l'arròs al seu punt, deixar-lo resposar fora del foc uns minuts i servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online