ARRÒS NEGRE AMB CALAMARS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer ARRÒS NEGRE AMB CALAMARS

  • PAS 1

    Netejar bé els calamars i dissoldre la tinta en una mica d'aigua amb sal. Saltar els calamars tallats a trossos en una cassola amb una mica d'oli durant uns minuts. Afegir-hi la ceba tendra i l'all picats. Abocar-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i ofegar-ho tot junt.

  • PAS 2

    Abocar-hi l'arròs, remenar uns minuts, afegir-hi tot el peix i el marisc i deixar coure.

  • PAS 3

    Finalment, abocar-hi el Caldo de Pescado y Marisco Gallina Blanca (doble de la mesura d'arròs) i la tinta. Coure uns 20 minuts. Quan l'arròs estigui al seu punt, deixar reposar a fora del foc uns minuts i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online