CALAMARS AMB GUARNICIÓ D'ARRÒS NEGRE

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CALAMARS AMB GUARNICIÓ D'ARRÒS NEGRE

  • PAS 1

    Netejar, rentar i assecar els calamars. Netejar i tallar en rodanxes fines els porros. Netejar, renta i tallar a làmines els bolets. Picar el julivert. Posar el iogurt en un bol, salpebrar i barrejar amb el vinagre.

  • PAS 2

    Escalfar una paella amb mantega i sofregir-hi els poros. Quan estiguin transparents afegir-hi els bolets, els calamars i estofar-ho tot fins que es redueixi el suc. Afegir-hi la salsa de iogurt, rectificar de sal, deixar que cogui cinc minuts més i reservar calent.

  • PAS 3

    Posar a bullir el Caldo de Verdures Gallina Blanca, abocar-hi l'arròs amb la tinta i coure'l a foc mig.

  • PAS 4

    Repartir els calamars en els plats i servir amb una guarnició d'arròs negre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online