POLLASTRE AL VI NEGRE

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer POLLASTRE AL VI NEGRE

  • PAS 1

    En una cassola de fang escalfar una mica d'oli i daurar els trossos de pollastre, reservant-los. Al mateix greix, afegir els alls tallats a làmines. Abocar-hi una mica de farina, ruixar amb el vi negre i afegir-hi els trossos de pollastre i el manat d'herbes.

  • PAS 2

    Preescalfar el forn a 200ºC i posar-hi la cassola. Deixar coure uns 30 minuts. Mentres, fregir el bacon tallat a tires i reservar. A la mateixa paella saltar els xampinyons i reservar el bacon. Pelar les cebetes i fregir-les en el mateix oli. Quan estiguin daurades escampar-hi per sobre el sucre i cobrir amb el bric de Base para Cocinar de Pollo de Gallina Blanca. Coure fins que quedi espès.

  • PAS 3

    Un cop tret el pollastre del forn passar la salsa pel colador xinès. Tornar-la a abocar a la cassola amb les cebetes, el bacon i els xampinyins i deixar coure 10 minuts més al forn. Servir a la mateixa cassola, decorat amb pa de motllo trallat a triangles i fregit.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online