CREMA D'AMETLLES A L'AROMA DE PERNIL SERRÀ

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer CREMA D'AMETLLES A L'AROMA DE PERNIL SERRÀ

  • PAS 1

    Bullir el Caldo de Pollo Gallina Blanca durant 3 minuts amb el Xerès i les ametlles triturades.

  • PAS 2

    Afegir-hi la salsa Mi Salsa Beixamel, la nata, 1 cullerada de mantega i nou moscada. Afegir-hi el caldo sense deixar de remenar amb un batedor de varilles. Mantenir a foc lent durant 2-3 minuts. Retirar del foc i colar.

  • PAS 3

    Posar els rovells d'ou a la sopera i afegir-hi la sopa sense deixar de batre. Servir de seguida amb pernil serrà picadet per sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online