CREMA D'AMETLLES A L'AROMA DE PERNIL SERRÀ

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer CREMA D'AMETLLES A L'AROMA DE PERNIL SERRÀ

  • PAS 1

    Bullir el Caldo de Pollo Gallina Blanca durant 3 minuts amb el Xerès i les ametlles triturades.

  • PAS 2

    Afegir-hi la salsa Mi Salsa Beixamel, la nata, 1 cullerada de mantega i nou moscada. Afegir-hi el caldo sense deixar de remenar amb un batedor de varilles. Mantenir a foc lent durant 2-3 minuts. Retirar del foc i colar.

  • PAS 3

    Posar els rovells d'ou a la sopera i afegir-hi la sopa sense deixar de batre. Servir de seguida amb pernil serrà picadet per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online