COSTELLES DE XAI ARREBOSSADES

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer COSTELLES DE XAI ARREBOSSADES

  • PAS 1

    Netejar les costelles, condimentar-les amb 1 pastilla d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal, esmicolada i posar a sobre de cada costella una làmina de formatge. Passar-les per farina, ou i pa ratllat. Reservar.

  • PAS 2

    Netejar les costelles, condimentar-les amb 1 pastilla d'Avecrem 100% Natural Carne, esmicolada i posar a sobre de cada costella una làmina de formatge. Passar-les per farina, ou i pa ratllat. Reservar.

  • PAS 3

    Coure els pèsols amb l'altra pastilla d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal, durant uns 15 minuts i saltar-los lleugerament en oli d'oliva.

  • PAS 4

    Coure els pèsols amb l'altra pastilla d'Avecrem 100% Natural Carne, durant uns 15 minuts i saltar-los lleugerament en oli d'oliva.

  • PAS 5

    Fregir les costelles en oli i escórrer l'excés de greix a sobre d'un paper de cuina. Servir les costelles acompanyades dels pèsols saltats.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online