Ingredients
Com fer SOPA DE CARBASSA I TOMÀQUET
-
PAS 1
Retirar la closca, la part fibrosa i les pipes de la carbassa. Tallar la polpa a daus d'uns 2 cm. Pelar els tomàquets, treure'ls les llavors i picar-los. Rentar i escórrer l'enciam. Pelar les cebes i tallar-les a rodanxes. Escalfar oli en una olla. Abocar-hi la ceba i sofregir-la fins que agafi color.
-
PAS 2
Afegir-hi el gra d'all pelat i, 2 o 3 minuts després afegir-hi el tomàquet. Condimentar, afegir-hi un pessic de sucre i sofregir-ho uns minuts. Afegir-hi la carbassa i les fulles d'enciam picades. Deixar que agafin el sabor del sofregit uns minuts i cobrir amb 1 lt de Caldo de Verduras Gallina Blanca.
-
PAS 3
Deixar coure a foc lent 15-20 minuts. Triturar la meitat de la sopa a la batedora i abocar el puré obtingut dins l'olla. Remenra i esperar que torni a bullir. Servir de seguida, ben calent.