SOPA DE CARBASSA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Informació nutricional

  • Energia

    207,24kcal

  • Hidrats

    36,46g

  • Proteïnes

    17,40g

  • Greixos

    46,14g

Com fer SOPA DE CARBASSA

  • PAS 1

    Netejar les cebes i els porros. Tallar-los en juliana i ofegar-los amb oli d'oliva. Tallar la carbassa a trossos i afegir-la a la cassola.

  • PAS 2

    Remullar amb el Caldo de Pollo Gallina Blanca. Coure durant 20 minuts i afegir-hi la crema de llet.

  • PAS 3

    Rectificar amb Avecrem Caldo de Pollo i triturar. Passar pel colador xinès. Presentar la crema en un bol junt amb el bacon cruixent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online