Ingredients
-
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer SOPA DE MONIATO I FONOLL
-
PAS 1
Rostir el pebrot al forn uns 20 minuts. Pelar i tallar a trossos. Reservar.
-
PAS 2
Picar la ceba endra amb l'all pelat i el fonoll a trossos, 10 segons, a velocitat 3. Afegir el caldo de pollastre, el comí, el pebre vermell, el sucre, el suc de llimona, sal, pebre i el boniato pelat i tallat a trossos. Coure 20 minuts a 100º, velocitat 1.
-
PAS 3
Afegir el carbassó a daus, el pebrot ropstit del pas 1 i les mongetes vermelles. Seguir la cocció 10 minuts a 100ºC, velocitat 1.
-
PAS 4
Corregir de sal i afegir-hi una mica de sucre. Servir decorat amb herbes fresques picades.
-
PAS 5