DAUS DE TONYINA AMB FONOLL GLASSEJAT

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer DAUS DE TONYINA AMB FONOLL GLASSEJAT

  • PAS 1

    Pre-escalfa el forn a 200ºC. Renta i talla el fonoll a quarts (reservant le sfulles) i posa'l en el vas junt amb els pebrots tallats a daus, el caldo, el suc de la llimons, la sal i el pebre. Programa 15 minuts, a temperatura Varoma, velocitat 1, sense la tapa del broc, perquè s'evapori i es redueixi la salsa.

  • PAS 2

    En aquest moment afegir-ji la tonyina a daus d'un cm, la taronja tallada a trossos i una mica més de caldo si quedés massa sec. Remenar uns segons a velocitat 1, passar a una safata i coure al forn a 200ºC uns 15 minuts, fins que el peix estigui en el seu punt, no massa fet.

  • PAS 3

    Servir calent decorat amb rodanxes de taronja, fulles de fonoll que haurem reservat, i olives negres i tàperes per a donar-hi un toc mediterrani.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online