SUPREMA DE LLUÇ AMB LLACETS, PÈSOLS I GAMBES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer SUPREMA DE LLUÇ AMB LLACETS, PÈSOLS I GAMBES

  • PAS 1

    Bullir els llacets com s'indica a l'envàs. Escórrer i regar-los amb una mica d'oli. Col.locar una paella al foc amb una mica d'oli i l'all picat. Quan comenci a daurar-se afegir les cues de gamba. Saltar-les fins que estiguin cuites.

  • PAS 2

    Afegir els llacets i els pèsols. Salpebrar i seguir saltant uns minuts més. Retirar del foc i reservar. Posar una altra paella al foc amb una mica d'oli. Posar les supremes una al costat de l'altra amb la pell a sota.

  • PAS 3

    Salpebrar i empolsar amb Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal. Tapar i coure a foc mig uns minuts, fins que el peix estigui cuit. Servir el peix acompanyat dels llacets amb pèsols i gambes.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online