TÀRTAR D'ESCAMARLANS AMB CAVIAR DE SALMÓ

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer TÀRTAR D'ESCAMARLANS AMB CAVIAR DE SALMÓ

  • PAS 1

    Per al tàrtar: pelar i picar les cues d'escamarlà. Reservar els caps i les closques per a altres ocasions. Picar la ceba tendra. Pelar els tomàquets, retirar les llavors i tallar la polpa a dauets petits, com per a macedònia. Picar les fulles de fonoll.

  • PAS 2

    Barrejar els escamarlans amb la mostassa i una mica de fonoll. Ajuntar el tomàquet amb la ceba i amanir amb oli i sal.

  • PAS 3

    Elaborar una salsa barrejant el formatge fresc, la crema de llet, el suc de llimona, una mica de fonoll, un pessic d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal i el caviar.

  • PAS 4

    Tallar una llesqueta de pa i daurar-la al forn amb una mica de mel dissolta amb aigua. Reservar la torrada.

  • PAS 5

    Emplatar al darrer moment, posant al plat el tàrtar i el tomàquet per separat o barrejats. Decorar amb la torrada, la salsa i una mica de fonoll.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online