TÀRTAR D'ESCAMARLANS AMB ALVOCAT, POMA ÀCIDA I CAVIAR

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer TÀRTAR D'ESCAMARLANS AMB ALVOCAT, POMA ÀCIDA I CAVIAR

  • PAS 1

    Pelar i picar la poma a dauets petits i afegir-hi unes gotes de llimona perquè no es rovelli. Fer el mateix amb l'alvocat. Amb l'ajut d'un motllo posar les dues fruites en dues capes al plat.

  • PAS 2

    Netejar i pelar els escamarlans. Guardar els caps i les pells per a altres usos. Picar les cues i amanir-les amb la ceba tendra picada, unes gotes de llimona, un pessic d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal esmicolat i oli d'oliva. Posar en un motllo que s'haurà de retirar amb cura, i coronar-ho amb una cullerada de caviar.

  • PAS 3

    Ruixar amb una mica de vinagreta feta amb oli, sal i vinagre balsàmic.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online