CRUDITÉS AMB CREMA D'ALVOCAT

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CRUDITÉS AMB CREMA D'ALVOCAT

  • PAS 1

    Per a la crema d'alvocat: obrir els alvocats i treure'n l'os. En un robot de cuina barrejar el pebrot picat, la ceba, l'all, el coriandre i el bitxo i triturar-ho tot fins a deixar-ho ben fi. Posar la barreja en un bol i condimentar-la amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal, pebre, salsa Perrins i vinagre fins donar-li el punt desitjat (ha de quedar una mica picant). Reservar mitja hora a la nevera.

  • PAS 2

    Mentres, preparar les verdures: rentar l'api i les pastanagues, treure'n els fils i la pell amb un pelador i tallar-los a bastonbets fins de sis centímetres de llarg. Reservar a la nevera en un bol amb aigua freda. Rentar els tomàquets i punxar-los amb un escuradents rodó. Separar les fulles de les endivies, tallar la tija i retallar la vora amb unes tisores per a donar-li una forma original. Mantenir en llloc fresc.

  • PAS 3

    Pelar i treure les llavors el tomàquet. Tallar-lo i reservar-lo. Posar les crudités en una safata i alternar-les amb fulles d'endivia farcides amb una cullerada de crema d'alvocat. Posar la resta de crema en un bol al centre. Oferir com a aperitiu ben fred.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online