XAMPINYONS FARCITS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer XAMPINYONS FARCITS

  • PAS 1

    Rentar i pelar bé els xampinyons, traient-ne el peu perquè només quedin els barrets, i reservar-los.

  • PAS 2

    En una paella, sofregir la ceba amb un rajolí d'oli. Quan la ceba estigui dauradeta afegir-hi el bacon i els peus dels xampinyons, prèviament tallats. Condimentar amb AVECREM VERDURES.

  • PAS 3

    En un bol tallar a daus el formatge emmemtal i afegir la barreja de la paella. Tirar-hi orenga per sobre. Farcir els barrets dels xampinyons amb la barreja i posar-ho al forn durant 10 minuts. Si es desitja s'hi poc escampar formatge ratllat per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online