XAMPINYONS FARCITS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer XAMPINYONS FARCITS

  • PAS 1

    Rentar i pelar bé els xampinyons, traient-ne el peu perquè només quedin els barrets, i reservar-los.

  • PAS 2

    En una paella, sofregir la ceba amb un rajolí d'oli. Quan la ceba estigui dauradeta afegir-hi el bacon i els peus dels xampinyons, prèviament tallats. Condimentar amb AVECREM VERDURES.

  • PAS 3

    En un bol tallar a daus el formatge emmemtal i afegir la barreja de la paella. Tirar-hi orenga per sobre. Farcir els barrets dels xampinyons amb la barreja i posar-ho al forn durant 10 minuts. Si es desitja s'hi poc escampar formatge ratllat per sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online