XAMPINYONS FARCITS

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer XAMPINYONS FARCITS

  • PAS 1

    Netejar, rentar i assecar els xampiyons. Separar els barrets de 8 dels xampinyons i picar-ne els peus. Tallar també a trossos els 2 barrets restants. Pelar i picar l'all.

  • PAS 2

    Netejar i tallar a trossos la cansalada. Fregir-la en una paella amb 2 cullerades d'oli. Retirar-la i reservar-la. Afegir a la mateixa paella els xampinyons picats amb l'all i un manat de julivert. Condimentar-ho amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal esmicolada i ofegar-ho durant 8-10 minuts.

  • PAS 3

    Retirar el sofregit del foc i deixar-lo refedar. Rentar el tomaquets, assecar-los i tallar-los. Posar-hi el tomàquet i la cansalada al sofregit. Pre-escalfar el forn a 180ºC. Omplir els barrets amb la barreja de xampinyons. Escampar-hi el julivert per sobre. Coure al forn 15 minuts i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online