Ingredients
Com fer XAMPINYONS FARCITS
-
PAS 1
Netejar, rentar i assecar els xampiyons. Separar els barrets de 8 dels xampinyons i picar-ne els peus. Tallar també a trossos els 2 barrets restants. Pelar i picar l'all.
-
PAS 2
Netejar i tallar a trossos la cansalada. Fregir-la en una paella amb 2 cullerades d'oli. Retirar-la i reservar-la. Afegir a la mateixa paella els xampinyons picats amb l'all i un manat de julivert. Condimentar-ho amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal esmicolada i ofegar-ho durant 8-10 minuts.
-
PAS 3
Retirar el sofregit del foc i deixar-lo refedar. Rentar el tomaquets, assecar-los i tallar-los. Posar-hi el tomàquet i la cansalada al sofregit. Pre-escalfar el forn a 180ºC. Omplir els barrets amb la barreja de xampinyons. Escampar-hi el julivert per sobre. Coure al forn 15 minuts i servir.