ABADEJO AL PEBRE VERD

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ABADEJO AL PEBRE VERD

  • PAS 1

    Netejar el peix i treure'n els lloms. Fer un caldo amb el cap, les espines, les clofolles dels llagostins, els porros, les ceb es i la pastilla d' AVECREM PEIX. Deixar reduir fins obtenir un caldo molt concentrat.

  • PAS 2

    Picar dos dents d'all i les cebetes de verdeo, daurar en una cassola ampla amb una mica d'oli. Afegir la farina, remenar i afegir el vi blanc i el caldo de peix. Deixar coure uns minuts, afegir les cloïsses i els grans de pebre verd (reservar-ne alguns). Deixar fins que s'obrin les cloïsses. Afegir els llagostins i cuinar-los 2 minuts. Posar julivert picat per sobre i passar-ho a una safata.

  • PAS 3

    Condimentar el peix amb sal i pebre verd aixafat. Mullar els trossos amb una mica d'oli i cuinar-los en una planxa ben calenta, 2 minuts per cada costat.

  • PAS 4

    Col.locar el peix a sobre de les cloïsses i els llagostins.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online