Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
Com fer ALBERGÍNIES FARCIDES
-
PAS 1
Rentar les albergínies i tallar-les per la meitat. Fer-los uns talls amb un ganivet a la carn, abocar-hi una mica d'oli i posar al forn a 180ºC fins quei quedin daurades.
-
PAS 2
Picar bé el porro, el pebrot, l'all, la ceba i fregir-ho tot a foc mig. Quan estigui tot fregit, afegir a la paella l'arròs ja cuit.
-
PAS 3
Quan les albergínies ja estiguin fetes treure-les del form amb molta cura i buidar amb compte la carn amb una cullera, deixant lam pell de l'albergínia buida per a poder-la farcir.
-
PAS 4
Esmicolar bé la carn de l'albergínia i afegir-la a la paella amb les verdures i l'arròs. Condimentar-ho tot amb l'AVECREM VERDURES i remenar-ho uns minuts. Anar farcint les pells de les albergínies buides i posar a sobre de cadascuna mitja llenca que formatge tipus Tranchette. Posar al forn ja apagat per tal que es fonguin una mica les tranchettes.