ALBERGÍNIES FARCIDES

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ALBERGÍNIES FARCIDES

  • PAS 1

    Rentar les albergínies i tallar-les per la meitat. Fer-los uns talls amb un ganivet a la carn, abocar-hi una mica d'oli i posar al forn a 180ºC fins quei quedin daurades.

  • PAS 2

    Picar bé el porro, el pebrot, l'all, la ceba i fregir-ho tot a foc mig. Quan estigui tot fregit, afegir a la paella l'arròs ja cuit.

  • PAS 3

    Quan les albergínies ja estiguin fetes treure-les del form amb molta cura i buidar amb compte la carn amb una cullera, deixant lam pell de l'albergínia buida per a poder-la farcir.

  • PAS 4

    Esmicolar bé la carn de l'albergínia i afegir-la a la paella amb les verdures i l'arròs. Condimentar-ho tot amb l'AVECREM VERDURES i remenar-ho uns minuts. Anar farcint les pells de les albergínies buides i posar a sobre de cadascuna mitja llenca que formatge tipus Tranchette. Posar al forn ja apagat per tal que es fonguin una mica les tranchettes.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online