Ingredients
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer ALETES DE POLLASTRE ADOBADES
-
PAS 1
Pelar els alls i posar-los en un pot per a batre. Afegir-hi l'orenga, el bitxo, el llorer i els comins. Batre amb una batedora elèctrica afegir-hi l'oli a poc a poc. Afegir-hi també el vinagre, el pebrot vermell, la sal i el sucre. Continuar batent fins que els ingredients emulsionin.
-
PAS 2
Posar les aletes en un bol i condimentar-les lleugerament amb l'Avecrem Caldo de Pollastre. Barrejar-les amb l'adob i remenar bé amb dues culleres. Tapar amb film transparent de cuina i deixar macerar a la nevera almenys 24 hores.
-
PAS 3
A sobre d'una plancha ben calenta o a a la paella anar coent les aletes, una mica escorregudes, fins que estiguin daurades per tot arreu i ben cruixents.
-
PAS 4
Servir les aletes en una safata i acompanyar-les amb una amanida de pebrots. L'adob que hagi sobrat es posa a la paella, es sofregeix uns minuts i s'aboca en un bol al centre de la safata per a poder-hi sucar les aletes.