ALETES DE POLLASTRE AMB MEL

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer ALETES DE POLLASTRE AMB MEL

  • PAS 1

    Netejar, rentar i assecar les aletes. Dividir-les en dues parts, traient-ne les puntes. Posar en una olla amb aigua el tronc d'api i la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollastre. Coure durant 10 minuts les aletes. Escórrer-les i reservar-les.

  • PAS 2

    Barrejar el tomàquet i el pebrot i fregar les aletes amb aquesta barreja. Dividir per la meitat el pa ratllat i afegir a una meitat el parmesà mòlt. Arrebossar el pollastre amb la barreja de pa i formatge, passar-lo després per l'ou i finalment pèe pa ratllat. Posar en una safata i deixar refredar a la nevera una hora.

  • PAS 3

    Fregir el pollastre en abundant oli calent durant 10 minuts aproximadament fins que es dauri i estigui cruixent.

  • PAS 4

    Servir en una safata banyat amb un rajolí de mel. Acompanyar d'amanida verda.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online