ALETES DE POLLASTRE

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ALETES DE POLLASTRE

  • PAS 1

    Pelar els alls, posar-los en el morter i aixafar-los. Afegir-hi el pebre vermell, força julivert picat i 2 cullerades d'oli. Remenar fins aconseguir una barreja homogènia. Amb aquesta, regar les aletes, remenar-les fins que quedin ben impregnades i deixar-les macerar durant 30 minuts.

  • PAS 2

    Escalfar un fons d'oli en una paella gran. Afegir-hi les aletes amb el suc de la maceració i fregir-les fins que estiguin daurades per tot arreu. Condimentar amb l'Avecrem Caldo de Pollo -30% de sal i regar amb el vi blanc. Deixar-lo evaporar a foc viu i retirar-les.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online