AMANIDA AROMÀTICA AMB POLLASTRE

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA AROMÀTICA AMB POLLASTRE

  • PAS 1

    Condimentar el pollastre amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo -30% de sal esmicolada i untar-lo amb unes gotes d'oli. Netejar l'api eliminant-ne les fibres gruixudes, rentar-lo i tallar-lo a rodanxes. Netejar també el pebrot traient-li les llavors i els nervis blancs i tallar-lo a dauets.

  • PAS 2

    Posar el pollastre i les verdures en una safata refractària i regar-les amb un fil d'oli. Rostir al forn preescalfat a 180ºC durant uns 25-30 minuts. Donar la volta al pollastre de tant en tant perquè es faci per tots costats.

  • PAS 3

    Deixar refredar el pollastre i les verdures. Rentar les fulles d'enciam o posar-les en 4 plats plans. Afegir-hi el pollastre tallat a daus, l¡api i el pebrot i les verdures adobades escorregudes.

  • PAS 4

    Barrejar la resta d'oli amb una culleradeta de curry, una mica de julivert picat ben fi, sal i pebre. Batre fins obtenir una salsa emulsionada i regar l'amanida. Escampar-hi per sobre la resta de curry i servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online