Ingredients
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer AMANIDA AROMÀTICA AMB POLLASTRE
-
PAS 1
Condimentar el pollastre amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo -30% de sal esmicolada i untar-lo amb unes gotes d'oli. Netejar l'api eliminant-ne les fibres gruixudes, rentar-lo i tallar-lo a rodanxes. Netejar també el pebrot traient-li les llavors i els nervis blancs i tallar-lo a dauets.
-
PAS 2
Posar el pollastre i les verdures en una safata refractària i regar-les amb un fil d'oli. Rostir al forn preescalfat a 180ºC durant uns 25-30 minuts. Donar la volta al pollastre de tant en tant perquè es faci per tots costats.
-
PAS 3
Deixar refredar el pollastre i les verdures. Rentar les fulles d'enciam o posar-les en 4 plats plans. Afegir-hi el pollastre tallat a daus, l¡api i el pebrot i les verdures adobades escorregudes.
-
PAS 4
Barrejar la resta d'oli amb una culleradeta de curry, una mica de julivert picat ben fi, sal i pebre. Batre fins obtenir una salsa emulsionada i regar l'amanida. Escampar-hi per sobre la resta de curry i servir.