Ingredients
Com fer AMANIDA D'ARRÒS AMB TARONGES
-
PAS 1
Pelar i picar la ceba juntament amb l'api uns 10 segons a velocitat 4. Abaixar amb l'espàtula. Afegir-hi l'oli i coure 5 minuts a 100º, velocitat 1.
-
PAS 2
Afegir-hi el suc i la ratlladura de les taronges, Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal i la farigola. Cuinar 5 minuts a100º, velocitat 1. Treure la branqueta de farigola al final de la cocció.
-
PAS 3
Rentar l'arròs en un bol, canviant l'aigua vàries vegades. Escórre'l i posar-lo al vas amb el saltat del pas anterior. Programar 10 minuts a 100º, velocitat cullera amb gir a l'esquerra, o fins que l'arròs estigui al dente.
-
PAS 4
Deixar reposar fins que es refredi. Preparar una amanida fresca afegint-hi rodanxes de taronja pelada i servir coberta amb l'arròs. Si queda molt seca, regar-la amb una mica de suc de taronja.