Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
Com fer AMANIDA DE MACARRONS
-
PAS 1
Bullir la pasta en aigua salada fins que estigui al dente. Escórrer-la i posar-la en un bol. Regar-la amb un fil d'oli i remenar. Netejar els pebrots treient-ne les llavors i els nervis blancs de l'interior i tallar-los a dauets.
-
PAS 2
Coure els ous durant 10 minuts en aigua salada. Retirar-los, refrescar-los en aigua freda i pelar-los. Llavors tallar-los a quarts. Rentar els tomàquets i tallar-los a grills. Escórrer les olives i tallar les verdes a rodanxetes.
-
PAS 3
Afegir el pebrot i les olives a la pasta. Barrejar la resta d'oli amb el vinagre o el suc de llimona. Condimentar amb un pessic d'Avecrem Caldo de Pollo Granulado i batre amb una forquilla fins obtenir una salsa emulsionada. Regar l'amanida amb aquesta salsa i remenar bé.
-
PAS 4
Escórrer i tallar a trossos la tonyina. Separar les fulles d'enciam, rentar-les i assecar-les. Estendre-les en un bol per amanides i posar-hi a sobre la pasta. Decorar amb tomàquets, la tonyina i l'ou dur. Servir de seguida.