MACARRONS GRATINATS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer MACARRONS GRATINATS

  • PAS 1

    En una paella ampla amb tres cullerades d'oli sofregir la carn picada esmicolada. Quan estigui ben daurada retirar-la de la cassola i reservar-la. A la mateixa cassola afegir dues cullerades d'oli i ofegar-hi la ceba picada a foc molt lent durant 12 minuts. Afegir-hi l'all picat i coure durant 1 minut més.

  • PAS 2

    Afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca, un pessic de sucre i de pebre i un pessic d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolat. Deixar coure a foc mig uns 10 minuts.

  • PAS 3

    Coure els macarrons en una cassola amb aigua bullint amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada durant 10 minuts o el temps indicat a l'envàs. Escórre'ls i barrejar-los amb la carn picada i el sofregit. Remenar bé i posar en una safata de forn. Escampar-hi per sobre el formatge ratllat i gratinar-los al grill del forn fins que la superfície tingui un bonic color daurat. Servir de seguida.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online