MACARRONS GRATINATS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer MACARRONS GRATINATS

  • PAS 1

    En una paella ampla amb tres cullerades d'oli sofregir la carn picada esmicolada. Quan estigui ben daurada retirar-la de la cassola i reservar-la. A la mateixa cassola afegir dues cullerades d'oli i ofegar-hi la ceba picada a foc molt lent durant 12 minuts. Afegir-hi l'all picat i coure durant 1 minut més.

  • PAS 2

    Afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca, un pessic de sucre i de pebre i un pessic d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolat. Deixar coure a foc mig uns 10 minuts.

  • PAS 3

    Coure els macarrons en una cassola amb aigua bullint amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada durant 10 minuts o el temps indicat a l'envàs. Escórre'ls i barrejar-los amb la carn picada i el sofregit. Remenar bé i posar en una safata de forn. Escampar-hi per sobre el formatge ratllat i gratinar-los al grill del forn fins que la superfície tingui un bonic color daurat. Servir de seguida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online