MACARRONS GRATINATS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer MACARRONS GRATINATS

  • PAS 1

    Bullir els macarrons Tradición El Pavo com s'indica a l'envàs. Escórrer i refredar. Mentres, en una cassola amb una mica d'oli, sofregir la carn picada esmicolada. Quan estigui ben daurada, retirar-la de la cassola i reservar-la. A la mateixa cassola i amb una mica més d'oli barrejar l'all i el sofregit de ceba. Sofregir uns minuts a foc lent fins que comenci a daurar-se.

  • PAS 2

    Afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca, l'Avecrem Ajo y Perejil Granulado, un pessic de sucre i pebre. Deixar coure a foc mig uns 10 minuts o fins que el tomàquet estigui cuit.

  • PAS 3

    Barrejar la carn picada i els macarrons amb el tomàquet. Remenar bé i posar en una safata per al forn. Escampar-hi per sobre el formatge ratllat i gratinar. Servir de seguida.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online