AMANIDA DE MAGRET D'ÀNEC

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA DE MAGRET D'ÀNEC

  • PAS 1

    Rentar bé l'escarola, eliminant el tronc central. Tallar-la i escórrer-la a la centrifugadora. Reservar-la a la nevera. Pelar les pomes i tallar-les en quatre parts. Treure'ls les llavors i tallar-les a làmines de dos centímetres. Saltar-les en una paella amb la mantega i una culleradeta de sucre, coent-les dos minuts. Reservar-les.

  • PAS 2

    Pelar el porro, fent-ne servir només la part blanca. Rentar-lo i tallar-lo en juliana fina. Reservar-lo. En un bol barrejar la mostassa amb el vinagre. Remenar amb una forquilla i afegir-hi l'oli a poc a poc fins lligar la salsa. Condimentar amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i afegir-hi una culleradeta de ciboulet picat.

  • PAS 3

    Posar a la safata de prensetació l'escarola i el magret d'ànec. Posar al centre la poma i repartir la salsa per sobre.

  • PAS 4

    Decorar amb els gerds sencers i el porro.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online