Ingredients
Com fer AMANIDA DE MAGRET D'ÀNEC
-
PAS 1
Rentar bé l'escarola, eliminant el tronc central. Tallar-la i escórrer-la a la centrifugadora. Reservar-la a la nevera. Pelar les pomes i tallar-les en quatre parts. Treure'ls les llavors i tallar-les a làmines de dos centímetres. Saltar-les en una paella amb la mantega i una culleradeta de sucre, coent-les dos minuts. Reservar-les.
-
PAS 2
Pelar el porro, fent-ne servir només la part blanca. Rentar-lo i tallar-lo en juliana fina. Reservar-lo. En un bol barrejar la mostassa amb el vinagre. Remenar amb una forquilla i afegir-hi l'oli a poc a poc fins lligar la salsa. Condimentar amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i afegir-hi una culleradeta de ciboulet picat.
-
PAS 3
Posar a la safata de prensetació l'escarola i el magret d'ànec. Posar al centre la poma i repartir la salsa per sobre.
-
PAS 4
Decorar amb els gerds sencers i el porro.