MAGRET D'ÀNEC AMB ARANGES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer MAGRET D'ÀNEC AMB ARANGES

  • PAS 1

    Rentar i partir 3 aranges per la meitat i cada meitat en quatre trossos. Exprémer l'altra aranja i reservar el suc. Posar els trossos d'aranja en una safata de forn i regar-los amb una capa fina de mel. Gratinar-los al forn fins que estiguin daurats.

  • PAS 2

    Fer alguns talls en diagonal a la pell dels magrets, untar-los amb mel i escampar-hi el pebre per sobre. Escalfar una paella antiadherent i posar-hi els magrets amb la pell tocant la paella i a foc fort, fregir-los 5 minuts i donar-los la volta. Treure els magrets de la paella i tapar-los amb paper d'alumini.

  • PAS 3

    Retirar l'excés de greix de la paella i abocar-hi el Caldo de Carn Gallina Blanca, el suc de l'aranja i la salsa de soja. Bullir-ho i salpebrar-ho si cal. Tallar els magrets a talls gruixuts i servir-los amb les aranges i la salsa.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online