MAGRET D'ÀNEC AMB RAÏM

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer MAGRET D'ÀNEC AMB RAÏM

  • PAS 1

    Posar el Porto, l'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal i el raïm sense llavors en una cassola i deixar coure fins que redueixi a la meitat.

  • PAS 2

    Passar a una paella amb la farina de blat de moro i la mantega. Deixar coure fins aconseguir una salsa lleugerament espessa.

  • PAS 3

    Salpebrar els magrets i coure'ls molt suaument en una paella per la part de la pell, deixant que suin el greix mentre es van torrant. Apujar una mica el foc i girar-los per a segellar la part de la carn. Han de quedar una mica crus per dins. Retirar-los del foc o deixar-los reposar tapats uns minuts abans de tallar per a evitar la pèrdua de sucs.

  • PAS 4

    Servir talls fins al plat coberts amb la salsa i el raïm.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online