AMANIDA DE PASTA I PERNIL DOLÇ

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA DE PASTA I PERNIL DOLÇ

  • PAS 1

    Coure la pasta Tradición El Pavo en aigua i sal. Escórrer-la i deixar-la refredar.

  • PAS 2

    Cobrir el fons d'un recipient amb rodanxes de tomàquet tallat molt fi i col.locar al mig la pasta cuita.

  • PAS 3

    Tallar els xampinyons a rondaxes fines i col.lcoar-los al voltant del recipient. Després tirar una mica d'AVECREM FIENS HERBES per sobre de tots els ingredients i per damunt de tot, posar el pernil dolç tallat a tires.

  • PAS 4

    Per amanir-ho preparar una vinagreta amb oli, vinagre, all, sal i una mica de julivert picat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online