AMANIDA DE TONYINA AMB VINAGRETA DOLÇA

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA DE TONYINA AMB VINAGRETA DOLÇA

  • PAS 1

    Rentar, assecar i condimentar la tonyina amb l'Averem Caldo de Peix -305 de sal esmicolat. Rentar, escórrer i tallar en quatre parts de manera transversal els cabdells. Pelar i laminar la ceba. Picar en juliana fina els pebrots. Tallar a trossos les ametlles.

  • PAS 2

    Posar a escalfar una planxa a foc mig amb l'oli, afegir-hi la ceba i quan estigui transparent afegir-hi també la tonyina. Rostir-ho 3 minuts per cada costat i retirar la paella del foc.

  • PAS 3

    Desgreixar la planxa amb la mel i el vinagre (vinagreta). Muntar els plats posant un fons de cabdells amb els pebrots, la ceba i la tonyina per sobre.

  • PAS 4

    Escampar-hi per sobre les ametlles, regar-ho amb la vinagreta i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online