Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer AMANIDA DE TONYINA AMB VINAGRETA DOLÇA
-
PAS 1
Rentar, assecar i condimentar la tonyina amb l'Averem Caldo de Peix -305 de sal esmicolat. Rentar, escórrer i tallar en quatre parts de manera transversal els cabdells. Pelar i laminar la ceba. Picar en juliana fina els pebrots. Tallar a trossos les ametlles.
-
PAS 2
Posar a escalfar una planxa a foc mig amb l'oli, afegir-hi la ceba i quan estigui transparent afegir-hi també la tonyina. Rostir-ho 3 minuts per cada costat i retirar la paella del foc.
-
PAS 3
Desgreixar la planxa amb la mel i el vinagre (vinagreta). Muntar els plats posant un fons de cabdells amb els pebrots, la ceba i la tonyina per sobre.
-
PAS 4
Escampar-hi per sobre les ametlles, regar-ho amb la vinagreta i servir.