AMANIDA D'ENDÍVIES I ARANJA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA D'ENDÍVIES I ARANJA

  • PAS 1

    Pelar l'aranja i tallar-la a grills. Rentar, assecar i tallar a tires les fulles d'endívia. Picar les nous. Pelar i ratllar les pastanagues.

  • PAS 2

    Coure dos ous, pelar-los i separar els rovells de les clares. Picar els rovells. En un recipient, abocar dues cullerades d'oli, una cullerada de vinagre, els rovells, un pessic d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i barrejar fins que la salsa lligui.

  • PAS 3

    Al centre d'una safata rodona, posar les endívies amb la pastanaga per sobre. Posar al voltant l'aranja amb les nous i finalment presentar l'amanida amb la vinagreta per sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online