Ingredients
Com fer AMANIDA D'ESCAROLA AMB SALMÓ I MAGRANES
-
PAS 1
Rentar la xicoira i separar-ne vuit fulles. Retirar la la part blanca del tronc i macerar-la amb una mica d'oli barrejat amb llimona, l'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i pebre perquè s'estovin una miqueta. Rentar l'escarola, eliminant-ne la tija, i deixar-la escórrer a la nevera perquè quedi ben cruixent.
-
PAS 2
En un bol batre els rovells amb sal i pebre. Afegir-hi la mostassa i el sucre i anar emulsionant la salsa amb oli d'oliva, afegint-lo a poc a poc (afegir-hi també una culleradeta d'aigua freda). Quan la salsa estigui espesa afegir-hi l'anet picat i guardar-la a la nevera.
-
PAS 3
Fregar una safata amb un dent d'all. Repartir l'escarola i les llavors de magrana. Enrotllar cada llenca se salmó amb una fulla de xicoira i posar-la a la safata. Cobrir amb la salsa d'anet i servir.