Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer AMANIDA FRESCA DE L'HORT
-
PAS 1
Rentar totes les hortalisses amb pell a sota el raig d'aigua freda. En una olla amb aigua i Avecrem Caldo de Pollastre coure les patates fins que estiguin tendres però també senceres i afegir-hi els ous els darres 6 minuts. Retirar amb una escumadora i deixar refredar a sobre un plat les patates i en aigua freda els ous (per a poder-los pelar amb facilitat). En una altra olla, coure les remolatxes amb troncs i fulles perquè no perdin color i amb aigua bullint suficient per a cobrir-les (però sense salar). Punxar-les amb una forquilla per assegurar que estiguin tendres i retira-les amb una escumadora, deixant-les a sobre un escorredor. Treure els fils a les mongetes i pelar les pastanagues. Tallar les dues verdures a bastonets de 3 cm de llarg i coure'ls al vapor en una reixeta durant 10 minuts (juntes però sense barrejar-les). Llavors, picar els ous molt fins i la part blanca del porro. Pelar les remolatxes i les patates i tallar-les a daus mitjans. Posar totes les hortalisses en un biol gran, barrejar-les amb les mans i afegir-hi l'ou picat i el porro.
-
PAS 2
Preparar la viagreta: Posar una paella al foc amb oli i daurar l'all tallat a l¡amines. Retirar la paella del foc i treure'n l'all. Afegir-hi el vinagre, la sal i el pebre. Regar les hortalisses amb la vinagreta i reservar-les a la nevera. Provar el punt de sal i pebre i remenar bé per a barrejar els sabors.
-
PAS 3
Picar amb un ganivet el ciboulet i barrejar-lo amb la maionesa en un bol, remenant amb varilles. Afegir-hi la mostassa i finalment la nata batuda a poc a poc perquè no es desfaci. Deixar refredar la crema uns minuts al congelador o la nevera abans de fer-la servir. Posar l'amanida en un motllo per a donar-li forma (o aixafar-la en el mateix bol) i donar-li la volta a sobe la safata de prensetació. Arreglar-lo amb una espàtula de goma i cobrir-lo amb un munt de crema. Decorar amb fulles llargues de ciboulet. Servir ben freda.