AMANIDA FRESCA DE L'HORT

  • < de 10
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA FRESCA DE L'HORT

  • PAS 1

    Rentar totes les hortalisses amb pell a sota el raig d'aigua freda. En una olla amb aigua i Avecrem Caldo de Pollastre coure les patates fins que estiguin tendres però també senceres i afegir-hi els ous els darres 6 minuts. Retirar amb una escumadora i deixar refredar a sobre un plat les patates i en aigua freda els ous (per a poder-los pelar amb facilitat). En una altra olla, coure les remolatxes amb troncs i fulles perquè no perdin color i amb aigua bullint suficient per a cobrir-les (però sense salar). Punxar-les amb una forquilla per assegurar que estiguin tendres i retira-les amb una escumadora, deixant-les a sobre un escorredor. Treure els fils a les mongetes i pelar les pastanagues. Tallar les dues verdures a bastonets de 3 cm de llarg i coure'ls al vapor en una reixeta durant 10 minuts (juntes però sense barrejar-les). Llavors, picar els ous molt fins i la part blanca del porro. Pelar les remolatxes i les patates i tallar-les a daus mitjans. Posar totes les hortalisses en un biol gran, barrejar-les amb les mans i afegir-hi l'ou picat i el porro.

  • PAS 2

    Preparar la viagreta: Posar una paella al foc amb oli i daurar l'all tallat a l¡amines. Retirar la paella del foc i treure'n l'all. Afegir-hi el vinagre, la sal i el pebre. Regar les hortalisses amb la vinagreta i reservar-les a la nevera. Provar el punt de sal i pebre i remenar bé per a barrejar els sabors.

  • PAS 3

    Picar amb un ganivet el ciboulet i barrejar-lo amb la maionesa en un bol, remenant amb varilles. Afegir-hi la mostassa i finalment la nata batuda a poc a poc perquè no es desfaci. Deixar refredar la crema uns minuts al congelador o la nevera abans de fer-la servir. Posar l'amanida en un motllo per a donar-li forma (o aixafar-la en el mateix bol) i donar-li la volta a sobe la safata de prensetació. Arreglar-lo amb una espàtula de goma i cobrir-lo amb un munt de crema. Decorar amb fulles llargues de ciboulet. Servir ben freda.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online