AMANIDA HIVERN

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    292,96kcal

  • Hidrats

    24,70g

  • Proteïnes

    12,07g

  • Greixos

    63,23g

Com fer AMANIDA HIVERN

  • PAS 1

    Rentar i pelar les fulles de l'escarola. Tallar-les millor amb les mans per tal d'evitar que s'ennegreixin. Separar els grans de la magrana i pelar les mandarines. Fer boletes amb la polpa del meló.

  • PAS 2

    Untar el bol per amanides amb l'all i posar-hi els ingredients a dins. Fer una vinagreta escalfant el sucre fins que es cremi. Afegir-hi el vi i finalment l'oli i les Esencias Tomillo y Romero Gallina Blanca. Regar el bol amb aquesta salsa i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online