ESCUDELLA D'HIVERN AMB BOTIFARRA

 • > 60
 • Fácil
 • 4

Ingredients

Com fer ESCUDELLA D'HIVERN AMB BOTIFARRA

 • PAS 1

  Posar en una olla gran la butifarra i les costelles ben cobertes d'aigua, tres litres aproximadament, i coure-les treient l'escuma de tant en tant. Afegir-hi el julivert. Pelar a pastanaga i el nap i afegir-los al caldo. Pelar també la ceba, punxar-hi els claus i afegir-la també a l'olla. Retirar-ho quan estigui cuit, excepte la ceba. Deixar coure fins que les carns estiguin tendres. Llavors retirar-les amb una escumadora i reservar-les. Trigarà aproximadament una hora i mitja.

 • PAS 2

  Mentres, netejar la col, treient-li el tronc i rentant-la molt bé entre les fulles. En una taula, picar-la a tires fines i afegir-la al caldo quan les carns ja estiguin fetes. Condimentar amb dues pastilles d'Avecrem Verdures. Al mateix temps, pelar les papates i afegir-les en l'última mitja hora de cocció, perquè no es desfacin. Deixar-ho coure tot junt fins que la col estigui tova (tapar l'olla una mica perquè el caldo no es consumeixi i afegir-hi les carns en el darrer moment perquè estiguin tèbies.

 • PAS 3

  Tallar les carns a trossos mitjans. Retirar la col amb l'ajuda d'una escumadora i col.locar-la a la safata. Posar-hi al voltant les patates, la pastanaga, el nap i finalment les carns tallades a trossos. Prendre el caldo apart o aprofitar-lo per una altra recepta.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online