GAMBES AMB BOTIFARRA

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer GAMBES AMB BOTIFARRA

  • PAS 1

    Posar oli en una cassola i fregir-hi el sofregit de ceba. Quan comenci a daurar-se, afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca. Deixar-ho coure 5 minuts.

  • PAS 2

    Afegir-hi la botifarra a trossos i les gambes pelades. Escampar-hi farina per sobre i deixar que es faci uns 2 minuts. Flambejar amb el conyac.

  • PAS 3

    Regar amb el vi negre i condimentar amb la pastilla de Caldo de Peix Gallina Blanca esmicolada -30% de sal esmicolada. Deixar coure 5 minuts. Ruixar amb unes gotes de salsa Perrins i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online