AMANIDA TÈBIA DE FAVETES

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA TÈBIA DE FAVETES

  • PAS 1

    Rentar i picar la ceba tendra en juliana. Posar-la en una paella amb dues cullerades d'oli a coure suaument, snse deixar-la daurar. Rentar bé les faves i deixar-les escórrer. Afegir-les a la paella i condimetnar-les amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal, deixant-les coure uns 30 minuts aproximadament, fins que estiguin ben tendres (afegir-hi una tassa de caldo o aigua, un cop ofegades, i tapar perquè es coguin en el seu propi suc).

  • PAS 2

    Posar una olla amb aigua i sal a escalfar. Quan comenci abullir, afegir-hi l'arròs i coure'l al dente. Retirar-lo del foc i passar-o per aigua freda a sobre d'un escorredor. En una paella saltar el pernil picat i afegir-hi l'arròs, donant-li la volta amb una cullera de fusta. Retirar de seguida i reservar, abocant-hi el pebre negre per sobre.

  • PAS 3

    Pelar, treure les llavors i tallar a trossets menuts els tomàquets. Barrejar en un bol l'oli, el vinagre i la menta picada. Remenar-ho amb una forquilla. Afegir-hi el tomàquet i salpebrar. Abans de servir el plat, presentar-lo de forma individual, fent un volcà d'arròs i abocat-hi les faves tèbies per sobre. Regar amb el tomàquet macerat i decorar amb ous de guatllaoberts i fulles de menta.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online