ÀNEC AMB SALSIFINS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer ÀNEC AMB SALSIFINS

  • PAS 1

    Tallar l'ànec a trossos regulars i rostir-lo en una cassola amb oli prèviament salpebrat. Alhora, fregir el fetge de pollastre i reservar. Quan l'ànec tingui bon color retirar-lo i reservar-lo. En el mateix oli i cassola, elaborar un sofregit amb la ceba tallada a trossets i, més endavant, el tomàquet picat sense pell ni llavors. Quan estigui ben concentrat, afegir-hi una mica d'aigua per a aclarir-lo. Afegir-hi un altre cop l'ànec i cobrir-lo gairebé del tot amb el Caldo de Carne Gallina Blanca. Tapar la cassola i deixar coure lentament fins que l'ànec tendre.

  • PAS 2

    Mentres, posar en un morter les ametlles, el julivert, el fetge fregit i l'all i picar-ho tot bé. Afegir-hi una mica del suc de l'ànec i afegir a la cassola 10 minuts abans d'afegir-hi els salifins. Per als salsifins, pelar-los i coure'ls en aigua amb sal. Retirar-los, assecar-los, enfarinar-los i fregir-los. Afegir-los a la cassola amb l'ànec i deixar coure el conjunt uns 5 minuts més.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online