APREITIUS CRUIXENTS D'ALBERGÍNIA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer APREITIUS CRUIXENTS D'ALBERGÍNIA

  • PAS 1

    Rentar i assecar les albergínies. treure'n els extrems i tallar a rodanxes de 1/2 dit de gruix. Partir cada rodanxa per la meitat i salpebrar. Regar amb el vinagre i deixar escórrer a sobre d'un paper absorvent.

  • PAS 2

    Pelar la ceba tendra i picar-la. En un cassó sofregir-la amb l'oli i el llorer. Afegir-hi el tomàquet picat i escorregut. Remenar i afegir-hi el julivert. Mentres, picar l'all amb mig bitxo en un morter i afegir a la salsa de tomàquet. Deixar coure a foc molt suau durant 1 hora (s'hi pot afegir una mica d'aigua del tomàquet, si quedés molt ressec. Condimentar amb un pessic d'Avecrem Caldo de Pollastre. Deixar reduir la salsa.

  • PAS 3

    Batre els ous. Passar les albergínies per l'ou i el pa ratllat barrejat amb els flocs de patata. Repetir l'operació i fregir en oli ben calent.

  • PAS 4

    Escórrer sobre un paper absorvent i servir en una safata amb un bol de tomàquet al centre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online