ARRÒS AL FORN AMB BACALLÀ

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer ARRÒS AL FORN AMB BACALLÀ

  • PAS 1

    Deixar el bacallà en remull 12 hores abans, canviat l'aigua sovint. Retirar-ne la pell i les espines. Reservar el bacallà ja esmicolat les en un plat. Es pot escaldar 2 minuts, si cal. Pelar i picar la ceba tant fina com es pugui i ofegar-la en una paella amb oli. Pelar i laminar l'all a sobre de la ceba i finalment pelar i tallar el pebrot i el tomàquet. Remenar amb una cullera de fusta i deixar coure a foc suau.

  • PAS 2

    Afegir el bacallà i barrejar amb la cullera perquè agafi sabor i deixi anar bé l'aigua. Mentres, rentar l'arròs en 2 o 3 aigües fins que perdi tot el midó i deixar-lo escórrer en un colador xinès. Afegir l'arròs al guisat de bacallà i ofegar-lo fins que estigui una mica daurat (i s'hagi evaporat l'aigua), remenant amb la cullera perquè no s'enganxi al fons.

  • PAS 3

    Escalfar el Caldo Vegetal GALLINA BLANCA amb força julivert picat i afegir-lo a l'arròs, deixant que cogui a foc viu. Quan conemci a consumir-se (passats un 10 minuts) abaixar el foc perquè acabi de fer-se lentament (5 minuts més). Encendre el forn a 200ºC. Llavors batre els ous i abocar-los a sobre de l'arròs, comprovant el punt de sal i afegint-hi més sal si calgués. Posar l'arròs al forn i deixar-lo assecar entre 2 i 5 minuts, tapant la cassola.

  • PAS 4

    Servir inmediatament.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online