ARRÒS AMB BOTIFFARRÓ

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer ARRÒS AMB BOTIFFARRÓ

  • PAS 1

    Escalfar l'oli en una cassola de fang i fregir la cansalada i els botifarrons fins que estiguin daurats. Retirar-los de la cassola i reservar-los. Picar els alls tendres i sofregir-los a foc mig en la mateixa cassola. Afegir-hi el pebre vermell sense que arribi a cremar-se i afegir-hi un vaset de caldo.

  • PAS 2

    Remenar i afegir-hi les faves i la resta de Caldo de Verdures Gallina Blanca calent. Bullir i afegir-hi l'arròs. Ha de quedar cobert pel caldo però no massa.

  • PAS 3

    Introduir la cassola al forn calentat a 200ºC i deixar coure 20 minuts aproximadament.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online