Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer ARRÒS AMB CANSALADA
-
PAS 1
Pelar i picar la ceba i l'all. Tallar la cansalada a trossos petits. Treure les llavors als tomàquets i triturar-los amb una forquilla.
-
PAS 2
Afegir els tomàquets i remenar. Condimentar amb el julivert, l'alfàbrega, sal i pebre. Coure a foc lent durant 30 minuts, remenant sovint.
-
PAS 3
Escalfar en una cassola l'oli i la mantega. Fregir la ceba i l'all. Afegir la cansalada i la carn picada. Coure a foc moderat durant 3 minuts.
-
PAS 4
Escalfar 1 litre d'aigua en un pot. Dissoldre la pastilla d'AVECREM POLLASTRE. Afegir l'arròs a la cassola. Barrejar. Abocar el caldo calent. Coure a foc moderat durant 15 minuts. Retirar del foc i tapar la cassola. Deixar reposar durant 10 minuts. Tirar per sobre el formatge ratllat i servir.