ARRÒS AMB CARBASSA

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ARRÒS AMB CARBASSA

  • PAS 1

    Triturar la ceba i l'all pelat i a trossos, 10 segons a velocitat 4. Abaixar amb l'espàtula, afegir-hi l'oli d'oliva i cuinar 5 minuts a 100ºC, velocitat 1.

  • PAS 2

    Abocar en aquest moment el Caldo de Verdures Gallina Blanca en el vas, junt amb l'arròs la carbassa pelada i a trossos, el cardamom, una mica de sal i pebre blanc. Programa 18 minuts a 100ºC, velocitat cullera amb gir a l'esquerra, fins que l'arròs s'hagi begut tot el caldo.

  • PAS 3

    El gra ha d'estar cuit però no massa perquè no s'obri. Afegir-hi el formatge parmesà ratllat i remenar amb una cullera. Servir calent al moment.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online