Ingredients
Com fer ARRÒS AMB LLET
-
PAS 1
Posa en un pot 1/2 litre de llet amb la pela de llimona i la branca de canyella. Afegir-hi l'arròs i deixar-lo coure a foc suau fins que l'arròs estigui tendre. Durant la cocció remenar amb una cullera de fusta perquè deixi anar el midó i no s'enganxi.
-
PAS 2
Batre els rovells amb el sucre amb le varilles elèctriques fins que doblin el seu volum i quedin blanquinoses. Afegir-hi el brandy i la resta de llet i remenar fins que quedin tots els ingredients ben barrejats.
-
PAS 3
Retirar la llimona i la canyella. Afegir a poc a poc la crema de rovells a l'arròs amb llet, remenant a foc suau. Quan comenci a bullir retirar del foc i deixar que es refredi una mica.
-
PAS 4
Servir tebi en bols individuals. Empolsar amb canyella i decorar amb unes fulles de menta.