ARRÒS AMB LLET

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ARRÒS AMB LLET

  • PAS 1

    Posa en un pot 1/2 litre de llet amb la pela de llimona i la branca de canyella. Afegir-hi l'arròs i deixar-lo coure a foc suau fins que l'arròs estigui tendre. Durant la cocció remenar amb una cullera de fusta perquè deixi anar el midó i no s'enganxi.

  • PAS 2

    Batre els rovells amb el sucre amb le varilles elèctriques fins que doblin el seu volum i quedin blanquinoses. Afegir-hi el brandy i la resta de llet i remenar fins que quedin tots els ingredients ben barrejats.

  • PAS 3

    Retirar la llimona i la canyella. Afegir a poc a poc la crema de rovells a l'arròs amb llet, remenant a foc suau. Quan comenci a bullir retirar del foc i deixar que es refredi una mica.

  • PAS 4

    Servir tebi en bols individuals. Empolsar amb canyella i decorar amb unes fulles de menta.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online