RODÓ DE VEDELLA ROSTIT AMB LLET

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer RODÓ DE VEDELLA ROSTIT AMB LLET

  • PAS 1

    Picar el pernil i saltar-lo durant 2 minuts a foc lent en una cassola amb la mantega. Enfarinar la carn, afegir-la a la cassola i daurar-la durant 5 minuts, donant-li la volta vàries vegades. Afegir-hi el sofregit d'hortalisses i l'api picat. Condimentar-ho amb Avecrem Caldo de Carn i deixar coure a foc lent durant 20 minuts, afegint-hi una mica d'aigua quan calgui. Dissoldre la resta de farina en la llet i abocar-la a sobre de la carn. Barrejar i coure durant uns altres 20 minuts. Servir la carn tallada a trossos i regada amb la salsa.

  • PAS 2

    Picar el pernil i saltar-lo durant 2 minuts a foc lent en una cassola amb la mantega. Enfarinar la carn, afegir-la a la cassola i daurar-la durant 5 minuts, donant-li la volta vàries vegades.

  • PAS 3

    Afegir-hi el sofregit d'hortalisses i l'api picat. Condimentar-ho amb Avecrem 100% Natural Carne i deixar coure a foc lent durant 20 minuts, afegint-hi una mica d'aigua quan calgui.

  • PAS 4

    Dissoldre la resta de farina en la llet i abocar-la a sobre de la carn. Barrejar i coure durant uns altres 20 minuts. Servir la carn tallada a trossos i regada amb la salsa.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online